Tweetphony

Voor de leukste artikelen

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor je collega? 

Op het werk zijn er genoeg redenen om een leuk cadeautje voor je collega te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een kleinigheidje voor de collega die altijd diensten kan ruilen. Of een cadeautje voor de collega die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat. Alleen is het wel een feit dat veel mensen het lastig vinden om iets te moeten regelen of te lang bezig zijn met het zoeken naar een geschikt cadeau. Daarom geven we je in deze blog een aantal tips die jou helpen met het kiezen van een leuk en bijzonder cadeau! 

Maak het persoonlijk 

Om te beginnen is het belangrijk om een zo persoonlijk mogelijk cadeau te geven. Dit is natuurlijk een veel moeilijkere opdracht dan dat het lijkt, maar ook hier zijn een aantal tips voor. Wat is het karakter van je collega? Wat doet je collega tijdens zijn of haar vrije dagen? Is hij of zij bijvoorbeeld vaak in de buitenlucht te vinden? Geef dan een leuke cadeaubon van een bushcraftshop! Met een cadeaubon zit je altijd goed, maar maak deze niet te algemeen. 

Stel een mooi pakket samen 

Hoe leuk is het om een mooi pakket samen te stellen en deze cadeau te geven. Iedereen houdt wel van reizen toch? Probeer dan eens een mooie cadeautas of mandje samen te stellen met een mooie reisjournal, een boek over reizen en een paspoort mapje. Je kunt het zo gek maken als je wilt! Denk daarnaast ook aan spelletjes of een leuke zwembroek. 

Een leuke mok 

Durf je het niet zo gek te maken? Dan zit je altijd goed met een gepersonaliseerde mok! Iedere collega drinkt wel eens koffie of thee onder werktijd. Hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerde mok cadeau te krijgen. Denk hierbij aan een grote witte mok met een mooie foto van je collega. Wil je liever geen foto gebruiken? Kies dan een pakkende tekst wat je collega vaak gebruikt. Een gepersonaliseerd cadeau scoort altijd een 10! 

Bierbrouw Pakket 

Als jouw collega van bier houdt, is een complete bierbrouw set een origineel cadeau om te geven. Alles wat hij of zij nodig heeft om zelf bier te brouwen zit in zo’n set. In de meeste gevallen krijg je er ook een handleiding bij met wat instructievideo’s, zodat deze persoon direct aan de slag kan gaan. Misschien krijgt jouw collega wel een nieuwe hobby erbij. 

BonBons met tekst 

Uiteraard hoeft een cadeau niet altijd groot te zijn. Een doos bonbons met de tekst: bedankt voor je inzet, je bent echt geweldig!’ is eigenlijk al meer dan genoeg! Op deze manier laat je jouw collega weten dat je hem of haar dankbaar bent voor alle inzet. Kies wel een leuke doos uit, met bonbons in verschillende vormen. Het moet natuurlijk wel een speciaal cadeau blijven! 

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor je collega? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven