Tweetphony

Voor de leukste artikelen

Leren over online poker geheimen

Als je het beu bent om te proberen geld te winnen door te werken en overweldigd te worden door zorgen, dan moet je meer te weten komen over online pokergeheimen. Het spelen van online poker levert je veel geld op en je zult er ook veel plezier aan beleven. 

Om een professionele speler te worden, moet je Texas Hold’em kiezen en enkele tips en trucs leren. Het is niet moeilijk omdat anderen online pokergeheimen hebben geleerd en zich er niet mee hebben verveeld. Uiteindelijk beheersten ze het spel en profiteerden ze van hun geïnvesteerde tijd.

Wat is Texas Hold’em?

Bij het spelen van dit spel ontvangen de spelers 2 kaarten (gesloten) en 5 gemeenschappelijke kaarten. Ze proberen met deze kaarten de best mogelijke hand te maken en kunnen meerdere keren inzetten: nadat de eerste 2 kaarten zijn gedeeld en na de volgende 3, de 4e of 5e gedeelde kaart. De gebruikte termen hiervoor zijn: flop, turn en river. 

Dit pokerspel is erg populair in de VS, waar het voornamelijk in casino’s wordt gespeeld. Het no-limit formulier is gebruikt in het wereldkampioenschap poker (World Series of Poker).

Je kunt veel Texas Hold’em-geheimen en andere online pokergeheimen leren door simpelweg op internet te zoeken, artikelen te lezen en online poker te spelen met onbekende spelers. Je kunt ervaring opdoen en in jezelf en je winst gaan geloven, maar je moet zeker een aantal dingen weten (pokergeheimen) voordat je het risico loopt geld te verliezen met poker voor beginners.

Wat moet je doen om op te klimmen tot een professional?

• Om jouw winstkansen te maximaliseren, moet je een goede tafel kiezen, passend bij jouw expertiseniveau (bij voorkeur onder jouw niveau, zodat je kunt profiteren van de zwakheden van anderen). Vergeet echter niet dat velen online pokergeheimen kennen en dat ze misbruik van je kunnen maken. 

• Houd rekening met de informatie die beschikbaar is over de andere spelers: de gemiddelde potgrootte, hun snelheid (handen per uur) en hoeveel ze bereid zijn te spelen (sommige slechte spelers gooien hun geld weg en spelen veel terwijl anderen hele goede spelers zijn en werpen zich niet gemakkelijk).

• Plaats andere goede pokerspelers aan jouw rechterkant aan de tafel, zodat je kunt handelen nadat zij dat eerst hebben gedaan. Probeer te profiteren van de andere spelers die graag de inzet verhogen zonder een back-up te hebben. Zet deze laatste spelers links van je. Het is erg belangrijk om aandacht te besteden aan online pokerspelers.

• Laat je niet meeslepen in het spel en leer op het juiste moment de tafel te verlaten. Dit is een heel belangrijk online pokergeheim. Soms slaat de sfeer aan tafel om en is het spel Texas Hold’em voor jou niet meer rendabel. 

Deze kleine hints zijn slechts het topje van de ijsberg. Je kunt zoveel meer leren door simpelweg enkele e-boeken te kopen.

Leren over online poker geheimen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven