Tweetphony

Voor de leukste artikelen

Bedrijfsfeest organiseren? Lees deze tips!

Binnenkort wat te vieren? Een verjaardag van een collega, het jubileum of gewoon wat anders mooi te vieren? Dan heb je een goede reden om een feest te organiseren! Maar waar begin je dan mee? Er moet namelijk veel geregeld worden voordat je feest een echt succes wordt. Omdat we weten hoe lastig het is, geven we in deze blog een aantal tips om een bedrijfsfeest te organiseren! 

Bepaal de datum & kies de juiste locatie 

Voordat je begint met het organiseren van je bedrijfsfeest is het belangrijk dat je een datum vaststelt. Je wilt natuurlijk wel dat er zoveel medewerkers deelnemen. Daarom is het belangrijk dat je ruim van te voren een datum en tijdstip prikt zodat alle medewerkers daar rekening mee houden. 

Staat je datum en tijdstip vast? Mooi. Dan is het nu tijd om na te denken over de locatie. Het succes van een feest zit hem namelijk voor een groot deel in de locatie! Ga je het thuis vieren of kies je voor een buitenlocatie? Wees in ieder geval op tijd met het reserveren! 

Catering 

Uiteraard moet er ook gegeten en gedronken worden op het bedrijfsfeest. De beste manier om het eten te regelen is door een aanvraag te doen bij een zakelijke catering service. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om een aanvraag te doen bij het regelen van de feestlocatie. Denk hierbij aan borrelhapjes, een walk-in diner, nagerecht en drankjes zoals bruisend water, sapjes en frisdrank. Uiteraard kies je bewust om wel of geen alcohol in te schenken. 

Entertainment 

Het is belangrijk om ruim van te voren te bepalen wat voor entertainment je wil laten plaatsvinden tijdens het bedrijfsfeest. Een leuk idee is om bijvoorbeeld een artiest te laten optreden. Dit zorgt vaak voor een unieke ervaring en maakt de avond onvergetelijk. Mocht je hier niet genoeg budget voor hebben? Geen probleem! Voeg dan een karaoke-uurtje toe aan het bedrijfsfeest. Zorg er in ieder geval voor dat er een stukje entertainment te vinden is. 

Maak een muziek afspeellijst 

Een bedrijfsfeest zonder muziek is natuurlijk geen echt feestje! Zorg daarom dat je van te voren bepaald wie de muziek regelt en wat voor soort muziek er wordt afgespeeld. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om dit over te laten aan de locatie, maar dan heb je de kans dat je niet krijgt wat je wilt. Tegenwoordig maken steeds meer locaties gebruik van persoonlijke Spotify afspeellijsten. Bespreek daarom of dit mogelijk is en creëer je eigen afspeellijst! Zo weet je in ieder geval dat het muziek de hele avond goed is. 

Bedrijfsfeest organiseren? Lees deze tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven