Tweetphony

Voor de leukste artikelen

Welke iPhone x hoesje is het beste?

Heb je een mooie iPhone dan wil je deze ook graag beschermen met een iPhone x hoesje. Een hoesje voor jouw nieuwe telefoon kan de beschermen tegen krassen, beschadigingen of vuil zoals zand of kruimels van eten. Er is ontzettend veel keuze in het kopen van telefoonhoesjes. Je het niet alleen veel keuze in designs en prints, maar ook in materiaal. En daarnaast kun je ze ook  bijna overal kopen, denk maar aan de telefoonwinkels, online of bij braderieën, overal  zijn er veel aanbieders voor het verkopen van telefoonhoesjes. De keuze voor een geschikt iPhone x hoesje is dan ook best lastig.  Wat is dan een goed en stevig hoesje voor zo een kostbare telefoon?

Kies voor een stevig iPhone x hoesje
Een telefoonhoesje wordt veelal gebruikt om krassen of stootschade van de smartphone te voorkomen! Er zijn veel verschillende type hoesjes beschikbaar, zo is er een book case, flipover, back cover of bumper beschikbaar. Daarnaast zijn de iPhone  hoesjes ook nog eens gemaakt van verschillende materialen. Wat voor keuze heb je daar dan in en welk hoesjes is dan het beste voor bescherming van jouw mobiele tegen krassen, stoten en valschade? Er zijn kunststof, leren en siliconen hoesjes beschikbaar. De hoesjes van kunststof, kunstleer of siliconen hoesjes zijn allemaal sterk genoeg om een eventuele val van jouw toestel te breken,  of om stootschade of krassen tegen te gaan. Ze bieden dus allemaal genoeg bescherming voor jouw telefoon. Welk materiaal je kies hangt ook een beetje af van jou smaak.

Kunststof, siliconen of leren hoesjes
De meeste telefoonhoesjes worden van kunststof gemaakt, dit zijn vrij stevige hoesjes waardoor jouw telefoon optimaal wordt beschermd tegen beschadigingen. Kunststof is van nature al stevig materiaal en zo een hoesje rondom jouw telefoon zorgt ervoor dat er helemaal niks mee kan gebeurden. Naast de stevige bescherming zorgt kunststof als materiaal er ook voor dat je een duidelijk pasvorm hebt van het hoesjes. Een iPhone x hoesje van kunststof is een degelijk maar vooral stevige hoesje. Je hebt  de hoesjes in verschillende kleuren en bedrukkingen. Een ander veelgebruikt materiaal voor hoesjes is het gebruik van siliconen. Dit wordt vooral veel gebruik voor het maken van telefoonhoesjes om het materiaal duurzaam is. Hierdoor gaan deze hoesjes ook wel een half jaar tot een jaar mee. Waar de kunststof hoesjes erg stevig en degelijk zijn, zijn de siliconen telefoonhoesjes erg flexibel. Je denkt misschien nu dan dat een iPhone x hoesje van siliconen gemaakt niet stevig genoeg is. Maar niets is minder waar. Door het gebruik van siliconen heeft het hoesje een dempende werking. Deze dempende werking zorgt ervoor dat een telefoon nooit had op de grond kan vallen, het hoesje breekt de val. Daardoor kunnen krassen en stoot of val schade worden voorkomen. Ook de siliconen hoesjes zijn weer in veel verschillende kleuren en met verschillende soorten opdruk of prints verkrijgbaar. Kies je voor een kunst leren hoesjes dan heb je meestal een iPhone x hoesjes wat zowel de voorkant als de achterkant van  de telefoon beschermd. Dit is en groot voordeel ten opzichte van de siliconen en kunststof hoesjes. Net zo als de andere hoesjes is dit materiaal ook weer erg sterk en kan het een optimale bescherming bieden aan jouw telefoon.

Opzoek naar een oplader voor je MacBook?
Bekijk eens de site: viadennis.nl en bestel daar je laptop oplader

Welke iPhone x hoesje is het beste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven