Tweetphony

Voor de leukste artikelen

Drie dingen om te doen op een hete zomerdag

Het is warm, de temperaturen naderen de 30 graden en het is eigenlijk te warm om ook maar iets te doen. Veel mensen gaan op zulke dagen naar het strand of blijven rustig thuis. Toch moet je je op de een of andere manier zien te vermaken bij zulke hoge temperaturen. Hoe doe je dat?
Varen

Als het warm is, is het heerlijk om lekker in een bootje te stappen en rond te varen. Door de wind voelt de lucht wat kouder aan, en bovendien krijg je op het water snel een lekker kleurtje. Je vind ook oop omnze wadden eilanden leuke uitjes, zoals uitjes Terschelling waar je kan varen op de noordzee.

Een roadtrip maken

Lekker weer nodigt je haast uit om te gaan roadtrippen. Verzamel een paar vrienden, spring in de auto en ga erop uit. Je hoeft geen plan of bestemming te hebben, de leukste herinneringen komen van deze onverwachte tripjes.

Een weekendje weg

De zomer vier je het best door op vakantie te gaan. En ja, ook een weekendje of midweekje weg telt als vakantie net als een Windsurfvakantie (ook al is het in het dorp verderop). Haal je tent en slaapzak van de zolder en ga lekker kamperen. Je kan bijvoorbeeld ook een Kunst galerie Apeldoorn bezoeken.

Drie dingen om te doen op een hete zomerdag
Schuiven naar boven